"Жури да победиш, јер је дан изласка твога из твог света близу. Жури да победиш све струје смрти у теби и око тебе. Сазреваш као шљива. Здраву шљиву прихватиће домаћин у руку, а кварну пустиће да падне свињама. Победа значи здравље. Који побиједи, даћу му да сједи самном на пријестолу мојему, обећа Истинити, Свемогући." свети Николај српски

3. 2. 2011.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА петак 04.02 и Недељу 06.02

Обавештавам парохију Београдску да ће четрдесетодневни помен сестри Андријани бити извршен у ПЕТАК у 12:00, на Бежаниском гробљу. Најближи прилаз је нова капија наспрам Кванташке пијаце. Молим верне да у што већем броју присуствују молитвеном скупу  парастосу, који је јако важан и за душу сестре покојне Андријане али и за све нас који смо дужни да се одазивамо сабору који се моли за спасење душе и вечни живот. Има ли већег милосрђа. И жртве по хладном времену држати упаљену свећицу за душу наше сетре која нас је увек радо дочекивала и у свему љубав према Цркви показа.
 Недеља:
-Врдник-литургија ( о. Нектарије)- и прослављање празника св. Ксеније Петербушке. У склопу литургије Венчање Василија Мистовића и Христине Глишић.
-Ниш-  крштење  малог Милутина Паламаревића и могућа два оглашења.

1 коментар:

  1. Благодаримо на благовремене информације и увек присутну бригу о нама.

    ОдговориИзбриши