"Жури да победиш, јер је дан изласка твога из твог света близу. Жури да победиш све струје смрти у теби и око тебе. Сазреваш као шљива. Здраву шљиву прихватиће домаћин у руку, а кварну пустиће да падне свињама. Победа значи здравље. Који побиједи, даћу му да сједи самном на пријестолу мојему, обећа Истинити, Свемогући." свети Николај српски

7. 10. 2010.

Преузет текст организатора "Породичне шетње




Зашто излазим на улицу 9. октобра: УНИШТИЛИ СУ СВЕ, ПОРОДИЦУ НЕ ДАМ
Аутор: Бошко Обрадовић:, Објављено: 07. 10. 2010.
У суботу, 9. октобра, са својом ужом и широм породицом, а верујем и хиљадама других породичних људи, излазим на протест ЗА ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ:
-Зато што 30.000 Срба годишње више умре него што се роди!
-Зато што смо међу најстаријим становништвима на свету!
-Зато што имамо у просеку испод једног детета по браку!
-Зато што не желим да будемо међу првима у свету једино по броју наркомана, алкохоличара, секти и самоубистава!
-Зато што мислим да себи не смемо да дозволимо преко 150.000 абортуса годишње!
-Зато што је бела куга права тема којом треба сви да се бавимо, а не геј парада!
-Зато што ме нико на изборима није питао да ли сам за организацију геј параде у Београду!
-Зато што не дозвољавам да се од мојих пара плаћају трошкови организације ове срамне манифестације!
-Зато што се не плашим да исповедим учење своје вере и тражим да буду поштоване а не понижаване све моје светиње!
-Зато што снаге безбедности државе Србије треба да штите територијални интегритет и суверенитет, а не геј параду!
-Зато што државни пројекат треба да буде ПОМОЋ ПОРОДИЦИ, а не геј парадирању!
-Зато што је режим који организује ову параду распродао све: од територија, преко природних и привредних ресурса, до јавног морала и друштвених вредности, а сада насрће и на моју породицу и хоће да ми преваспитава децу, што им не дам!
-Зато што ће ако их не зауставимо ове године следећи пут да парадирају нашим вртићима, школама и кућама!
-Зато што неће стати на паради, јер је свуда у свету њихов следећи захтев легализација хомосексуалних бракова и усвајање деце, а потом и спуштање границе дозвољености педофилије и инцеста!
-Зато што ће ме унуци питати где сам био кад су уводили неморал и мењали лик српског народа, а ја морам да имам одговор!
-Зато што припадам већинској и традиционалној Србији која је у мањини на медијској и политичкој сцени, а то је кршење воље и владавине народа!
-Зато што ми је породица важнија од Европске Уније!
-Зато да би провокативна парада 10. октобра била отказана!
-Зато што нећу више да ћутим, да се повлачим, да кукам, да им дозвољавам да ме вређају и понижавају – хоћу да им покажем да се не бојим да волим Србију и наше националне, духовне и моралне вредности.
Бићу тамо са својом породицом - због својих предака, због себе и своје породице, због потомака!
Бићу тамо јер верујем у породичне вредности и не дам да нам намећу неморал и лажне и непотребне теме док Србија пропада у духовном, моралном, биолошком, економском, социјалном, привредном и сваком другом државном погледу!
Излазим у Породичну шетњу да се упознам са другим породичним људима и да сви заједно покажемо снагу породице и супротставимо се онима који су уништили све, а сад хоће и наше породице! ** **Не дам! Ово је моја борба! Ово је само почетак нашег организовања у друштвени покрет српских породица: Покрет за живот, јер живот је на нашој страни!
За одбрану породице и отказивање геј параде! За маму и тату! За живот нерођеног детета! За вишедетне породице! За Лигу српских породица!
Субота, 9. октобар, Београд, Студентски Плато у 13 часова!
Породична шетња ЗА ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ!
Покажимо снагу породице! Супротставимо се онима који су уништили све, а сад хоће и наше породице!
Не дам! Видимо се у суботу!
Аутор је један од оснивача и уредника часописа ДВЕРИ СРПСКЕ и секретар Управног одбора Српског сабора Двери.

3 коментара:

  1. Сви наши верници који живе или имају могућност да дођу у Београд, нека дају свој допринос у исповедању Србије да неће да навуче проклество Содома и Гомора на себе и своју децу.

    ОдговориИзбриши
  2. У недељу после литургије идем у Београд да са својим народом молим се за да се напаст мужеложништва повуче са улица наше престонице. Ништа не организујем.

    ОдговориИзбриши
  3. Да подвучем да "Двери Српске" не гледамо као глас Србије, али подржавамо све што добро од њих или било кога другога долази и што је интерес и Србије и православних у Србији. Иначе да нас неби неко поравнао са црквеним организацијама СПц-а још једном понављам да наше исповедање је да нема Истине у лажи нити православља у јереси...сад можемо да наставимо да заједно подстичемо наше грађане и вернике да бранимо вредности породице. Слава Богу за све.

    ОдговориИзбриши