"Жури да победиш, јер је дан изласка твога из твог света близу. Жури да победиш све струје смрти у теби и око тебе. Сазреваш као шљива. Здраву шљиву прихватиће домаћин у руку, а кварну пустиће да падне свињама. Победа значи здравље. Који побиједи, даћу му да сједи самном на пријестолу мојему, обећа Истинити, Свемогући." свети Николај српски

21. 3. 2012.

Београд јуче и данас пре подне...



Помаже  Бог !

Јуче је дан почео са кафицом код Поповића, мојом тазбином. Онда Ресник-НБГ. Откриће одличних пецива са маслинама "Ћебата", у радњи "ХЛЕБ &КИФЛА",и сок цвекле.  Одлазим на сусрет са породицом о. Нектарија. О.Нектарије се вратио из Румуније. 







 Иначе цео јучерашњи дан провели смо заједно. Посетили смо сестру Евгенију, обишли једног брата Драгана и његову супругу који су упутили помоћ манастиру Нови Стјеник још пре неки дан, а и нас су желели упознати, јер је по храну коју су спремили отишао лично Преосвећени Владика. По растанку од благочестивих Земунаца (уствари Осечинаца) налазимо се на Дунаву са сестра Аном.  У хришћанској љубави и причи остајемо поприлично, и затим се враћамо у дом Иванковића на конак.




Данас сам о.Нектарија  испратио, одлетео је за Енглеску. Исповеда, и служи Божанствене литургије ИПХ-а Енглеске.
По растанку са о. Нектаријем, кафица код Дејана и Бобане. И прича са малим Илијом и Теодором.Лазар је у школи....



Идемо сада заједно Деки и ја на Браће Јерковић (окретница бус-а 26) код сестре Мирјане,
па на Коњарник код брата Јована...

 
 Код брата Драгана

Нема коментара:

Постави коментар