"Жури да победиш, јер је дан изласка твога из твог света близу. Жури да победиш све струје смрти у теби и око тебе. Сазреваш као шљива. Здраву шљиву прихватиће домаћин у руку, а кварну пустиће да падне свињама. Победа значи здравље. Који побиједи, даћу му да сједи самном на пријестолу мојему, обећа Истинити, Свемогући." свети Николај српски

22.03.2016.

Редовна молба за помоћ у плаћању горива

Помаже Бог!
Обавештавам наше пријатеље, добротворе и приложнике да је дошло до критичне тачке у дуговању бензиској пумпи која нам даје гориви "на почек", у Деспотовцј. Од јануара до данас дуг ке ок 500 евра, што је испод просека, гледајући предходне године. 
Разлог је што смо много пута наша путовања плаћали готовином. За не упућене понављам да је један силазак сестара са планине око 50 евра, да су моја путовања често не покривена финансијском помоћи верника, да и манастир има своје обавезе и према Утешитељеву тј. да понекад путује за БГ...
На мом блогу у десном углу имате опцију "контакт" где је мој динарски жиро рачун. Ако има неко "извана" да би помогао и платио део дуга, то ћемо решити преко Вестерн униона. Тада би се договарали помоћу мога мејла o.stefansipc@gmail.com.
У том случају треба навести ко шаље, одакле и колико. Унапред благодарим људима који разумеју колико је важно да платимо дуг и наставимо нашу мисију. 
Без гаса има спаса, али иде теже :)
ЈЕРЕЈ СТЕФАН

                                                 

________________________________________________________________________________
Слава Богу да Бог не оставља служитеље своје!
Рачун за Јануар смо измирили!!!

Молим за подршку да се плате и остала два рачуна. Један износи 22000, а други  у овом текућем месецу 17000
БЛАГОДАРИМ НАШИМ ДОБРОТВОРИМА КОЈИ СУ НОВАЦ УПЛАТИЛИ ИЗ ДАЛЕКЕ ШВЕДСКЕ!!!
МОЛИМ ЉУДЕ ДОБРЕ ВОЉЕ ДА НАМ ПОМОГНУ ДА "ОЧИСТИМО" ДУГ, РАДИ ДАЉЊЕ САРАДЊЕ СА "ФЕНИКС" ПУМПОМ У ДЕСПОТОВЦУ.
Плаћен још један месец донацијом из Канаде и манастирским прилогом
БЛАГОДАРИМО ДОБРОТВОРИМА, И МОЛИМО ЗА НАСТАВАК АКЦИЈЕ ПОМОЋИ МАНАСТИРУ нОВИ сТЈЕНИК, И МЕНИ КАО СВЕШТЕНОСЛУЖИТЕЉУ КОЈИ ЗАВИСИ ОД АУТА. ОСТАТАК ДУГА НИЈЕ МАЛИ, ИЗНОСИ ЈОШ 49.000.