"Жури да победиш, јер је дан изласка твога из твог света близу. Жури да победиш све струје смрти у теби и око тебе. Сазреваш као шљива. Здраву шљиву прихватиће домаћин у руку, а кварну пустиће да падне свињама. Победа значи здравље. Који побиједи, даћу му да сједи самном на пријестолу мојему, обећа Истинити, Свемогући." свети Николај српски

3. 12. 2021.

Кључ напуштања јереси у нашим је рукама


 Екуменизам је јерес

У екуменизму имамо отворене противнике Истине, јеванђеља, предања и канона. Извор неморала, интереса и лукавства. Обмана!

Јерархија екумениста је јерархија слуга лажи!

Али екуменизам је ЗАТВОР ПРАВОВЕРНИХ!

 У екуменизму велика већина је православномислећа!

 Они су сами себе затворили у ЗАТВОР ЛАЖИ ЕКУМЕНИЗАМА!

 Одузели су СВОЈОМ ВОЉОМ себи слободу да служе ИСТИНИ!!

Кључ слободе да се напусти ЛАЖ и да се човек присаједини Господу нашем ИСУСУ ХРИСТУ који јесте ЈЕДИНА ИСТИНА, тај кључ (слободна воља) држи сам човек у својим рукама! 

Замислите дугогодишњег затвореника који има кључ од врата затвора!?

Невини затвореник који  се боји слободе! 

Истинско православље није настало тако што је прогласило неко ново учење као православно! Не! ИП је верно Истини и учењу Цркве!

Лажно учење учи екуменизам! Лаж са лицем истине и даље не може бити истина! И даље је лаж! 

А Истина наругана од јеретика као да је лаж и заосталост и даље је Истина и права вера! 

Зови је човече сектом колико хоћеш али она и даље светли свету као ЈЕДИНА СЛОБОДА У ХРИСТУ И ИСТИНА! 

Затвор у лажи јереси само да би био у већини,  или слобода у Истину по сваку цену? Постави себи то питање!!!

Кључ је код нас у нашем срцу, нашој души! Ум морамо покорити Истини, а не да нас држи у лажи и обмани као сурови тиранин. Ум каже слушај свет, срце емотивно не може да напусти затвор обмане! А иза врата затвора СЛОБОДА! Димфонија са Светим Писмом и свим црквеним учењима. ИСТИНА! Пилат у свом затвору питао је Христа иронично "Шта је Истина?" Гледао је у Христа, слушао у Христу и чудима које је чинио, доживео васкрсење Христово и опет је остао неверан! Веруј, буди храбар, окрени кључ и искорачи из масе која све више млако гледа на веру и пита са Пилатом "Шта је Истина?'

Нема коментара:

Постави коментар