"Жури да победиш, јер је дан изласка твога из твог света близу. Жури да победиш све струје смрти у теби и око тебе. Сазреваш као шљива. Здраву шљиву прихватиће домаћин у руку, а кварну пустиће да падне свињама. Победа значи здравље. Који побиједи, даћу му да сједи самном на пријестолу мојему, обећа Истинити, Свемогући." свети Николај српски

17. 2. 2012.

Месопусна недеља-Лисине.

Помаже Бог браћо и сестре. Одсечен од Вас, ја и ове недеље служићу у храму у Лисинама. Желим Вас утешити да ћу на Задушнице поменути све Ваше упокојене које сте ми од пре написали.
Тако морамо док снег не одлучи да одмори.
 Молим Вас да се молите за здравље детета Дамјана, брата Милоша, нових брачника Григорија и Викторије и за упокојење брата Владимира (рођени брат монахиње Ефросиније из Лесне)и сестре Викторије .
 Монахињи Лукији Вашим молитвама боље је и већ се помало креће, па је чак и колаче правила својим сестрама у завејаној обитељи Новога Стјеника.
Молите се и за мене грешнога. Сваки дан осећам Вашу љубав и моје мале снаге. Хвала Вам . Надам се да ћемо се ускоро видети. Ни Лисине нису тако далеко, ако неко има могућности.
Ваш о. Стефан.

Нема коментара:

Постави коментар