"Жури да победиш, јер је дан изласка твога из твог света близу. Жури да победиш све струје смрти у теби и око тебе. Сазреваш као шљива. Здраву шљиву прихватиће домаћин у руку, а кварну пустиће да падне свињама. Победа значи здравље. Који побиједи, даћу му да сједи самном на пријестолу мојему, обећа Истинити, Свемогући." свети Николај српски

08.09.2014.

Донације

Помаже Бог браћо и сестре.
Обавештавам Вас да су у Ниш стигле значајне донације . Једна је од анонимне особе у износу 20 000РСД и уплаћена је на Нишки рачун, а друга је донација је од сестре Слађане из Шведске дата мени на руке и располагање, која је подељена на Ниш, Нови Стјеник, моју породицу као и наша остала три манастира.
Првих 20000 потрошено је за исплату мајстора који је урадио тарасу и степенице (10000 ), други део се трошио за ситније потребе Ниша, и моје породице.
Око 700€ износиће радови на фасади и настрешица у Нишу, 500€ износи куповина веш машине (горење ), наочара, и за мој дом набавка хране и хемије за месечни период, 250€.+100€ дато је за храну ман. НС, и 400 € за остале манастире, 50€ свеће. Предвиђа се око 450€ трошкови за олук.
Господ да поживи наше добротворе.
По сређивању олука рачун Ниша остаје на позитивној нули.